Pohja:
1 pak (185g) Wilhelmina-keksejä
50 g voita
Täyte:
1 levy (200g) taloussuklaata
1/2 dl sokeria
200 g maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa
3 liivatelehteä
1/2 dl (vahvaa) kuumaa kahvia
2 prk (5 dl) vaahtoutuvaa kinuskikermaa
Murskaa pikkuleivät ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos irtoreunavuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vaahdota kinuskikerma. Sulata suklaa. Sekoita tuorejuusto ja sokeri yhteen s-vatkaimella.Vatkaa joukkoon suklaa.Sulata liivatteet kuumaan kahviin ja lisää se suklaa-juusto-sokeriseokseen. Lopuksi lisää vaahdotettu kinuskikerma. Kaada mousse pohjan päälle ja tasoita. Anna hyytyäö kylmässä muutama tunti/yön yli.
Tämä on erittäin hyvää kerman kanssa tarjoiltuna. Kerma ihanasti "raikastaa" makua. Siksi mullakin on tuossa kuvassa vaan pursoteltu kermaa (kiireessä) sinne tänne :)
Kommentit