246314.jpg

Pohja:

1 pak (185g) Wilhelmina-keksejä

50 g voita

 

Täyte:

1 levy (200g) taloussuklaata

1/2 dl sokeria

200 g maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa

3 liivatelehteä

1/2 dl (vahvaa) kuumaa kahvia

 2 prk (5 dl) vaahtoutuvaa kinuskikermaa

Murskaa pikkuleivät ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos irtoreunavuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vaahdota kinuskikerma. Sulata suklaa. Sekoita tuorejuusto ja sokeri yhteen s-vatkaimella.Vatkaa joukkoon suklaa.Sulata liivatteet kuumaan kahviin ja lisää se suklaa-juusto-sokeriseokseen. Lopuksi lisää vaahdotettu kinuskikerma. Kaada mousse pohjan päälle ja tasoita. Anna hyytyäö kylmässä muutama tunti/yön yli.

Tämä on erittäin hyvää kerman kanssa tarjoiltuna. Kerma ihanasti "raikastaa" makua. Siksi mullakin on tuossa kuvassa vaan pursoteltu kermaa (kiireessä) sinne tänne :)