526334.jpg

Tämä on tehty suurin piirtein Marien ohjeen mukaan eli tässäpä tuo resepti niillä pienillä muutoksilla, joita itse tein:

Tonnikala voileipäkakku

1 paketti paahtoleipää

kasvislientä kostukkeeksi 

remoulade kastiketta (en löytänyt kaupasta, joten tein itse soosin majoneesista, kurkkusalaatista,sinapista, sitruunamehusta ja mausteista)

2/3 tuore kurkkua

majoneesia

tilllikurkkusalaattia

2 prk tonnikalapaloja vedessä

kuorrute:

1 prk smetanaa 

1 prk keiju sitruunan makuista tuorejuustoa

1/2 prk (100g) maustamatonta tuorejuustoa

Kostuta pohja 4 rkl kasvislientä. Levitä tasainen kerros majoneesia, sitten kurkkupikkelsiä päälle. Valuta tonnikala ja hienonna sitä hieman haarukalla. Levitä kurkkupikkelsin päälle. Nosta seuraava leipäkerros päälle. Kostuta 4 rkl kasvislientä. Levitä remoulade kastiketta tasaisesti pinnalle. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Levitä  kurkkuraaste ja lopuksi tonnikala. Nosta kansi päälle ja kostuta kansi 4 rkl kasvislientä, tarvittaessa enemmän.

Yhdistä smetana ja kummatkin tuorejuustot ja vatkaa pehmeämmäksi. Levitä juustoseos kakun päälle tasaiseksi kerrokseksi. Nosta viileään seisomaan mielellään seuraavaan päivään. Koristele mielesi mukaan.

Oli muuten erinomaista, suosittelen kokeilemaan. :)